Červenec 2008

Promofotky ke ST,který jsem dlouho hledala!

31. července 2008 v 10:33 | Kate Knightley |  ST fotky

Poslední je fakt BESTOVNÍ!!!!

Scan Heleny

31. července 2008 v 10:31 | Kate Knightley |  Helena B.C.All Others
mrs_helena's photo from 3/30/08

Photoshoot Heleny a její matky

31. července 2008 v 10:28 | Kate Knightley
nympha_black's photo from 7/12/08

Na pospaz fotografům...

31. července 2008 v 10:24 | Kate Knightley |  Johnny D.All others

Hej,hej...

31. července 2008 v 10:20 | Kate Knightley |  Johnny D.All others

Johnny z vosku

31. července 2008 v 10:17 | Kate Knightley |  Johnny D.All others
vypadá jako živej.... :)
Asi na začátku měsíce dávali na ČT1 reportáž,právě o těchhle figurínách, a byl tam i Johnny =)

Co na sebe prásknul?

31. července 2008 v 10:15 | Kate Knightley |  Rozhovory s Johnnym♥
"Prásknu to na sebe: Jsem děsně staromódní !Až mi bude 80,chci bejt pupkatej důchodce,co z verandy svýho domku kouklá na moře a vzpomíná".
nedávno v časopise Bravo =)

28.7.08

31. července 2008 v 10:12 | Kate Knightley |  Johnny D.Candids

Avatary

30. července 2008 v 10:39 | Kate Knightley |  ST fotky

Johnnyho Filmografie

28. července 2008 v 17:14 | Kate Knightley |  Johnny Depp :Filmography
1984
Noční můra v Elm Street (A Nightmare on Elm Street) ...Glen Lantz
1985
Soukromý víkend (Private Resort)...Jack Marshall
Slow Burn ...Donnie Fleischer

1986
Četa (Platoon)...Lerner
1987
Jump Street 21...Tom Hanson
1989
Cry-Baby (Uplakánek)...Wade 'Cry Baby' Walker
1990
Střihoruký Edward (Střihoruký Edward)...Střihoruký Edward
1991
Freddyho smrt:Poslední noční můra (Freddy's Dead:The Final Nightmare)...Mladík z TV
Arizona Dream...Axel Blackmar
1993
Benny a Joon ...Sam
Co žere Gilberta Grapea (What's Eating Gilbert Grape)...Gilbert Grape
1994
Ed Wood ...Edward D. Wood
Don Juan DeMarco ...Don Juan
1995
Mrtvý muž (Dead men)...William 'Bill' Blake
V poslední chvíli (Nick of Time)...Gene Watson
1996
Cannes Mann...Johnny Depp (hrál sám sebe)
1997
Krycí jméno Donnie Brasco (Donnie Brasco)...Donnie Brasco
Bojovník (The Brave)...Raphael
1998
Strach a hnus v Las Vegas(Fear and Loathing in Las Vegas)...Raoul Duke
1999
Astronautova žena (The astronaut's Wife)...Velitel Spencer Armacost
Devátá brána (The Ninth Gate)...Dean Corso
Ospalá díra (Sleepy Hollow)...Inspektor Ichabod Grane
Source (The source)...Jack Kerouac
2000
Než se setmí (Before Night Falls)...Bon Bon,poručík Victor
Muž který plakal (The man Who Cried)...Cesar
Čokoláda (Chocolate)...Roux
2001
Kokain (Blow)...George Jung
Z pekla (From Hell)...Inspektor Fred Abberline
2002
Ztracen v La Mancha (Lost in La Mancha)...Johnny Depp (sám sebe)
2003
Piráti z Karibiku-Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean-The Curse of the Black Pearl)...Jack Sparrow
Kdysy dávno v Mexiku / Tenkrát v Mexiku (Once Upon a Time in Mexico)...Sheldon Jeffrey Sands
2004
Hledání Země Nezemě (Finding Neverland)...James Matthew Berrie
Tajemné okno (Secret Window)...Mort Rainey
Libertin (The Libertine)...John Wilmot
A žili spolu šťastně až na věky (IIs se marierent et eurent beaucoup d'enfants)...L'inconnu
2005
Karlík a továrna na čokoládu (Charlie and the Chocolate Factory)...Willy Wonka

2006
Piráti z Karibiku:Truhla Mrtvého muže (Pirates of the Caribbean:Dead Man's Chast)...Jack Sparrow

2007
Piráti z Karibiku:Na Konci Světa (Pirates of the Caribbean:At World's End)...Jack Sparrow

2007
Sweeney Todd:Ďábelský holič z Fleet Street (ST:The Demon Barber of Fleet Street)...Benjamin Barker/Sweeney Todd

2009-
Public Enemies...John Dillinger
Imaginarium dr. Parnasse

2010
The Rum Diary...Paul Kemp
Alice in Wonderland...Kloboučník


KOPÍROVAT SE ZDROJEM!!!!

HOME


® 2007-2011