♥Johnny Depp♥

Johnny-rozcestník

3. června 2008 v 12:13 | Kate Knightley
Johnny Depp
~ About Johnny ~
» Newlist «
Plus jejich děti..


» Gallery «

~Vše o Johnnym~ obrázky a mnoho dalšího

~Movies~ Filmography
[2011]
∟Piráti z Karibiku: Na vlnách podivína
∟Rango
[2009]
[2007]
[2005]
Corpse Bride
[2004]
From Hell
[2000]
Čokoláda
[1999]
[1998]
[1994]
Benny a Joon
[1990]

Johnny s Lori Allison

11. května 2008 v 12:32 | Kate Knightley
se zdrojem ;}

johnny mix fotek

11. května 2008 v 12:28 | Kate Knightley

Hezouštý fotky(1995)

10. května 2008 v 18:12 | Kate Knightley

Johnny bude produkovat film

10. května 2008 v 18:10 | Kate Knightley
Chris Wedge má na svém kontě první Dobu ledovou a potom také Roboty. U animáků už ale nezůstane, protože začíná chystat slibně znějící hraný snímek The Invention Of Hugo Cabret. Bude se vycházet z oblíbené knížky a produkovat bude Johnny Depp.
Chrise Wedge bude většina z vás znát jakožto režiséra první Doby ledové a Robotů. Málokdo už ale ví, že právě on propůjčil svůj hlas oříškomilovi Scratovi. Wedge se ale prozatím s animovanými filmy loučí, tedy alespoň jako režisér, protože ho samozřejmě uslyšíme i ve třetí Době ledové. Nyní totiž začíná chystat svůj první hraný celovečerák The Invention Of Hugo Cabret. V produkci Johnnyho Deppa začne vznikat adaptace stejnojmenné knížky Briana Selznicka, kterou do podoby scénáře přepracuje John Logan (Letec, Gladiátor, Sweeney Todd). Wedge začne pracovat na snímku, s nímž byl kdysi spojován dokonce Martin Scorsese.
Ten však nakonec přes velký a několik měsíců trvající zájem vycouval a tak se začne fantastický dobrodružný příběh dvanáctiletého chlapce natáčet pod dohledem Wedge. Ten nás seznámí s čerstvě osiřelým klukem, jenž svůj dosavadní život prožil na vlakovém nádraží, kde bydlel tajně se svým tátou (zaměstnancem muzea). Ten však za podivných okolností nečekaně umírá, aniž svého syna stačí zasvětit do svého posledního objevu - záhadného robota, který má za úkol doručit jakousi ohromně důležitou zprávu. Nikdo neví komu, proč, ani o čem, a tak se malý chlapec rozhodne záhadu vyřešit a vyrazí s robotem na dobrodružnou cestu, za účelem rozluštění tajemství a zároveň uctění památky svého otce. Nyní začne hledání představitele malého Huga a natáčení se poté rozjede během letošního podzimu. Do kin bychom potom mohli vyrazit někdy během příštího léta.
http://lenoxa.blog.cz/

Johnny :D

10. května 2008 v 18:05 | Kate Knightley

To musela být ale zima :)

10. května 2008 v 18:01 | Kate Knightley

Fotky, který mě dostávaj!

10. května 2008 v 17:48 | Kate Knightley











Určitě klikni na celý článek!!

Johnny pije vlastní víno

8. května 2008 v 8:16 | Kate Knightley
Čtyřiačtyřicetiletý herec si práci na filmu Public Enemies velmi užívá, ale kritizuje přitom kvalitu amerických vín. A tak si nechává ze své vlastní vinice ve Francii letadlem doručovat bedny s vínem. Lahve za ním tak putují vzduchem 6,5 tisíce kilometrů.
"Filmování si fakt užívá, ale jediným problémem je, že Illinois není zvláště slavné svými vinicemi a Johnny je docela vybíravý kvůli vlastnímu vínu. Když se nemohl sblížit s místními víny, rozhodl se zorganizovat dodávku svých vlastních vín, které si nechal poslat přes moře," uvedl zdroj z natáčení.
Depp žije (snad i kvůli vínu) trvale v jihofrancouzské rezidenci se svou dlouholetou partnerkou Vanessou Paradisovou, s níž vychovává osmiletou Lily Rose a šestiletého Jacka.
"Moc rád se vracím do Ameriky, abych se viděl s rodinou a přáteli. Ale je úžasné, když jedu zpět do Francie a žiju v malinké vesničce bez zbytečného humbuku," prohlásila nedávno hvězda Pirátů z Karibiku.

Ikonky

3. května 2008 v 16:10 | Kate Knightley
....
....
....
....
....
..
sabkyyyy.blog.cz
 
 

Reklama

HOME


® 2007-2011